SEUL Ottelut -portaali

SEUL Ottelut on Suomen elektronisen urheilun liiton ottelu- ja tulospalvelu. Portaali tarjoaa seurantatietoja tulevista ja tällä hetkellä pelattavista kotimaisista e-urheiluotteluista ja tapahtumista eri peleissä. Pelatuista otteluista tarjotaan lisäksi tulevien otteluiden aikataulut, joukkueet, mahdolliset pelattavat kartat ja muut tarpeelliset lisätiedot.

Portaali kokoaa yhteen myös otteluihin, tapahtumiin ja turnauksiin liittyviä, kotimaisia uutisia. Käyttäjä voi palvelussa suodattaa sisältöä itselleen sopivaksi, muun muassa rajaamalla näytettäviä pelejä. Portaaliin lisätään ensisijaisesti eri peleistä keskeisimmät ottelut ja turnaukset Suomesta ja ulkomailta, mikäli näissä pelaa suomalaisia pelaajia. Otteluiden lisäämisestä huolehtii liiton yhteisötyöryhmä, joka koostuu e-urheiluyhteisön aktiiveista ja liiton työntekijöistä. Mikäli pelin tiedot julkaistaan vain 24h ennen pelin pelaamista tai samana viikonloppuna, sen lisäämistä portaaliin ei valitettavasti voida taata.

Otteluita voi seurata helposti myös Twitterissä tililtä @ottelut. Twitteriin julkaistaan päivittäin lista peleistä, jotka silloin pelataan.